Az „Együtt a munkavállalásért – Nógrád megyében” elnevezésű - GINOP 5.1.5 - projektben a SEAGULL  Alapítvány konzorciumi tagként végez munkaerő-piaci szolgáltatásokat. Konzorciumvezető: Kontakt Alapítvány, további megvalósítók: MPME és LEED Nonprofit Kft..

A projekt keretében megvalósuló fejlesztések nagymértékben növelik a munkaerő-piacról korábban kiszorult személyek esetében a munkára kész, aktív állapot elérésére tett törekvések hatásfokát. Fontos célkitűzése a projektnek a munkaerő-piacról tartósan kiszorult személyek munkaerő-piacra és munkaerő-piaci programba való belépésének növelése.

A projekt eredményeként képessé válnak a program résztvevői  a nyílt munkaerő-piacra és a munkaerő-piacra átvezető aktív munkaerő-piaci programokba történő belépésre az egyénre szabott segítségnyújtás, a szociális munka, alapkompetenciáik fejlesztése, általános és szakképzéshez való hozzáférés javítása által.

A projektben megvalósítása során 1201 ügyfél számára  15.284 db  munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtottuk a konzorcium tagjaként.